Feb 23, 2010, 1:31 PM

Дори... 

  Poetry
820 0 10


 


Не може с теб

да е скучно.

Дори когато мълчиш,

тишината се усмихва.

Даже да е тъмно,

мракът сияе.

С теб

студът не щипе,

а гали приятно

и в очите пламъчета пали.

Също и дъждът не вали,

а тананика песен,

която люлее мечти.

 

Не е скучно с теб,

дори само да си...

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??