Излетяха в небето
окрилени мечти.
С цвета на морето
прегръщай ме ти.
Пеперудени нощи
в крайбрежни води.
Обичам те още.
Обичаш ли ме ти?
За днеска, за утре,
за бъдните дни
ще бъда аз с тебе
дори любовта да боли.
© Fairy Всички права запазени