18.07.2015 г., 12:43 ч.

Дори да ям хляб и сол 

  Поезия » Любовна
700 0 0

 

Приятелю, погледни ме,

за теб живея, разбери ме.

Всичко с теб си споделяме,

кажи ми, не се ли обичаме.

 

Дори да ям хляб и сол,

дори да тръгна бос и гол.

За теб, приятелю, ще платя

и най-високата цена.

 

Дори да ям хляб и сол,

дори да бъда бос и гол.

Ще ти доказвам всеки ден,

че си ми скъп, май френд.

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??