19.11.2007 г., 21:37 ч.

Дори не разбра.... 

  Поезия » Философска
852 0 3
Дори не разбра как успях
            да те трогна,
без мойта душа щях да
        остана свободна

Дори не разбра, че те накарах да се замислиш,
ще се превърнеш във мен
и без да го искаш!

Алчен ли си, взимай на воля!
И мой шеф бъди - пак щ'те догоня!

Амбиция имам да те имам,
но душите на хората аз няма да взимам!
Но както и да е, ще успея,
дано думите ми вятърът не отвее.

Нощта ще ти напомни,
че парите не купуват,
макар и милиони чеда
на тях да робуват!

Аз съм заплаха,
но не се притеснявай,
не е точно да съм на твое място,
нямаш очи да го видиш,
но на това се уповавай!

Дори не разбра как успях да те купя,
но не със пари,
а с душа неподкупна!

27.10.2007

© Божана Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??