12.12.2007 г., 8:41 ч.

Дори това, което не е любов.. 

  Поезия
653 0 6

Дори това, което не е любов...

 

 

Дори и това, което не е любов,

и то - е!

В дълбоки търсения може да се изгубиш.

 

Разбира се, другият може да не те разбере,

че наистина го обичаш.

 

Какви са тия сондажи:

тези чуства; те, и само те!

Така, може би даже

се е родила омразата.

 

 

12.12.07

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??