Дори това, което не е любов...
Дори и това, което не е любов,
и то - е!
В дълбоки търсения може да се изгубиш.
Разбира се, другият може да не те разбере,
че наистина го обичаш.
Какви са тия сондажи:
тези чуства; те, и само те!
Така, може би даже
се е родила омразата.
12.12.07
© Братан Все права защищены
и то - е!" - но за какво и до кога, това е вече друг въпрос - достоен да го разпънем на кръст в стиховете си