26.08.2007 г., 14:35 ч.

Досега 

  Поезия
487 0 2
Досега... не съм плакала,
не съм харесвала аз досега,
не съм обичала аз досега,
не съм вървяла по ръба
на остър нож и досега не съм

се наранявала безсмислено!

Но днес... опасно увлечение
ще ме убие -
към себе си вървя тревожна,
объркана от неразбиране,
а не е никак, никак сложно...

И не е точно погледът му весел -
и не е огледалното ми "аз" във него,
така да беше - щеше да е лесно,
а днес, дори веригата да скъсам смело -
пак ще остане непрекъснатата болка!
 

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??