20.03.2013 г., 21:39 ч.

Доверие 

  Поезия » Любовна
594 0 0

Във твойта прегръдка

се чувствам топла, отмаляла и вярна.

Ръцете ти леко ме галят -

те носят утеха.

Целувам те нежно за малко забрава,

а после си тръгвам с душа гола и слаба.

 

 

 

 

© Йорданка Пешлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??