28.07.2021 г., 18:56 ч.

Доверието 

  Поезия » Философска
255 1 0

                                    Доверието

 

 

 

 

Доверието то идва направо от душата,

преминало през твоето добро сърце.

Протегната ръка приемаш с усмивка,

една вяра в човека, приемаш негова ръка.

 

А той ще види тъга зад твоята усмивка,

ще те успокои приятел с прегръдка една.

Когато те боли от любовна разлъка ,мъка,

той ще държи приятелски твоята ръка.

 

Доверието не се подарява, то се печели,

с вяра, надежда в човека близък до теб.

То е единствено ,на две то не се дели,

лесно се губи ,пази го като очите си ти.

 

Когато се загуби доверието в любовта,

настъпва голяма тъга, идва ревността.

Една болест жестока на човешката душа,

ранена стене, не вярва вече  на никого тя.

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??