19.09.2010 г., 11:25 ч.

Драсканица 

  Поезия » Друга
397 0 1

Прелиствам лист след лист и пиша.

Това изтривам, но оставям онова...

изписвам страницата, след това въздишам,

преписвам копие и друго веднага.

 

Живея ден след ден и дишам.

И дишам въздуха на бъдещи лета,

поемам силно дъх и го издишам,

изпълвам ден, изпълвам с празнота.

 

Прочитам ред след ред и слушам,

и слушам думите, изписани с ръка,

ти чуваш ме, а нищо не изричам,

защото говорът е нищо без слова!

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??