Открих се пред теб.
Гола, неподправена, със сърце от лед.
Че твоето е по-студено убедих се
и да търся любов в теб уморих се.
И двамата сме безсърдечни,
някои биха казали даже нечовечни.
За любовта ни голяма оказахме се слаби
и потърсихме лесното, лишено от драми.
Ти си там, а аз съм тук.
Ти си имаш друга. И аз си имам друг.
© Катерина Русева Всички права запазени