8.09.2005 г., 14:21 ч.

Друга 

  Поезия
1031 0 0
Искам да съм друга,
искам да съм всяка срещната,
искам да съм всяка друга,
но не и тази, която съм за тебе!

© Красимира Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??