Sep 8, 2005, 2:21 PM

Друга 

  Poetry
1032 0 0
Искам да съм друга,
искам да съм всяка срещната,
искам да съм всяка друга,
но не и тази, която съм за тебе!

© Красимира Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??