31.01.2008 г., 19:17 ч.

Друга съм. 

  Поезия » Любовна
542 0 0

  Друга съм


Отново ме нараняваш.
Без причина ти го правиш.
Но няма да плача за теб.
Сега да страдаш е твой ред.

Връщаш се за пореден път ти,
за да разбиеш пак мечтите ми.
Но днес няма да е така.
Слагам край на една илюзия.

Няма да повярвам на поредната ти лъжа.
Не ще участвам в твоята игра.
Друга съм вече, разбери.
Животът с тебе ме промени.

Ще продължа пътя си сама.
Ще те забравя все някога.
Нищо не е както преди.
Научи се да обичаш ти.

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??