Пулсира сърцето
очите блуждаят
с поглед изпива я "той".
Краката омекват.
"Не трябва", си казва
и тръгва...Но спира я "той".
Не трябва, но "Той" я привлича
не трябва, но вратата затваря сама
не трябва, но за целувка не спори
И още една, и още една.
Не трябва. А май, че се влюбва в него с халка на ръка.
Не трябва,
но боли до полуда и чака за среща, макар и една.
Не трябва и твърди, че е края.
Не трябва и последна е грешката.
Не трябва. Но без дъх изкрещява:
" Не искам да съм безгрешна"
© Наталия Божилова Всички права запазени