Jan 28, 2006, 8:16 PM  

Другата 

  Poetry
972 0 10

Пулсира сърцето
очите блуждаят
с поглед изпива я "той".
Краката омекват.

"Не трябва", си казва
и тръгва...Но спира я "той".
Не трябва, но "Той" я привлича
не трябва, но вратата затваря  сама
не трябва, но за целувка не спори
И още една, и още  една.
Не трябва. А май, че се влюбва  в него с халка на ръка.
Не трябва, 

но боли до полуда  и чака за среща, макар и една.
Не трябва  и твърди, че е края.

Не трябва и  последна е грешката.
Не трябва. Но без дъх изкрещява:
" Не искам да съм безгрешна"      

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??