10.03.2008 г., 16:15 ч.

Другата жена 

  Поезия » Любовна
770 0 2

               Другата жена

 

 

Защо когато в нощите безумни,

отново аз до теб се будя в страх и самота,

душата ми с тебе, знай, пуста e,

усещам странна празнота

и пак се питам от какво е тя?

Дали, защото вече свикнах да съм с теб

и на обичта ти аз не отговарям

с онази топлина и страст в очите,

както бе преди? Не знам,

може би усещам нея,

другата жена в живота ти.

Сега в нощта с мене ти си нежен,

но защо, кажи, нали сама вината своя

аз признах и при нея аз те тласнах!!!

 

© Маги Малинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??