3.11.2009 г., 23:18 ч.

Другата половина 

  Поезия » Любовна
773 0 10

Стоя в прегръдката ти,
мълчалива,
изплувала
от синьото на океана,
и моля те без глас
 "не си отивай"
на син воал
преди да стана.
А казах ли ти,
че отдавна диря
оная част
от бялото си тяло,
която дълго търся
да открия
отнета от Създателя
на мойто цяло.
Нощта съм,
бременна
от вопли и стенания,
а ти си
 втората ми половина -
утрото
усмихнато в послания,
пристигнало след мен,
когато си замина.
Така наказал ни е Той
 завинаги -
безкрайно да се търсим...
аз твоя съм
а ти си мой,
на Него...
няма начин
да се сърдим!

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??