27.02.2020 г., 23:32 ч.

Другата в мен 

  Поезия
687 0 0

Не знаеш коя се е скрила в душата
и коя гордо по пътя върви.
Дали е онази, която милува
или мъжко момиче с мечти?

Все се борят коя да изплува
от дълбините на мойта душа
Слабата или мъжката сила
тази борба така ме гори!

Едната плаче, тъжи и вълнува,
другата мачка без да кори
Но двете, когато тъгуват
ужасно много боли!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??