3.11.2011 г., 20:38 ч.

Другите и аз 

  Поезия » Философска
590 0 1

А днес аз безмълвна стоя.

Около мен вали тишина.

С въпроси е пълен света -

колеги, домашни, деца!

Дори пред себе си не мълвя.

Битка за насъщния - това е деня -

обувките стягам, километри вървя -

касети, тефтери - пълна торба...

Усмивка си слагам и очила,

така по-добре ми изглежда света...

Всичко е една лъжа -

те искат да не разбера,

аз искам себе си да съхраня!

© Мариета Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??