22.06.2022 г., 15:48 ч.

Другият 

  Поезия » Бели стихове
259 0 0

Утре ще отмине бързо печалта̀ ти,
утре няма да ме посетиш в дома –
ще намериш друг във вечните блага,
и градините ще са празни тогаз...

© Боян Ламбев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??