26.02.2007 г., 21:40 ч.

Друго 

  Поезия
735 0 1
 Друго

Тръгни си, мен ме няма,
отидох си от този свят.
Не ще се върна, не желая.
И ти не искаш, аз нехая.
Забравих те, ти не ме помниш,
не е бил наш този живот.
Ще се събудя, ще се смея,
така го искам, туй умея.
Не си бил този, не и тук.
Била съм с онзи - някой друг
Не бях онази, търси друга,
аз се събудих, ще съм там
и той ще бъде онзи – другия
и в мене пак ще има плам.
Върти се всичко, отминава
и някак свикнах със това –
след всеки друг пак да съм друга,
и все еднакво да греша.
Сгреших отново, но се радвам.
След всеки „ти” пак ще вали
и друго ще е, друго, зная.
За друг ще трябва да боли.

© Кольо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??