29.07.2007 г., 13:44 ч.

ДРЪЗКО ЗА ЛЮБОВТА 

  Поезия
421 0 2
Любовта не е ли заслепяваща!?
Любовта не е ли ослепителна!?

Не е ли осъдителна,
не е ли прощаваща!?

Нима не е принуждаваща,
не е свободомислеща!?

А може би изкуствена!?
О не,  естествена!?

Даже тя е много ранна,
не, не, тя е много късна!?

Ех, любов, знам, че си желана,
но искам да си БОРБЕНА,
защото...
... Когато четеш това писмо,
вече ще съм заминала далеко, далеко...
... защото никой не се бори за мен...
          ЗА ЛЮБОВТА

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Милички, никъде няма да ходя, при вас ми е уютно!!!
    Под впечатление съм от снощната голяма любов по първа
    програма!!!Никой не направи нищо за да си я върне!!!
    Усмихнат поздрав на всички!!!
  • Хубав стих,Мариола!
    Поздрав и прегръдка!
Предложения
: ??:??