3.05.2024 г., 9:30 ч.

Дух и Материя 

  Поезия
141 0 0

Устоя пред напора

на везиря, при извора

някога Белоногата

                             и българка си остана.

Сега, от пороища лесно пробит, язовир

уби и отнесе

                             потомците на Гергана.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??