20.02.2015 г., 22:52 ч.

Духалка 20.02.2015 

  Поезия » Хумористична
317 0 0

Разбирам те защо изключваш...
Пак започваш, ясно - термостат!
Не знам обаче как улучваш
де да духаш, като депутат!

Така интимна си и нежна, 
въздух леко топъл, малко сух...
През зимата си неизбежна,
лятото изчезваш като дух...

 

Обичам те, така обсебваш...
Да, агент си на енерго-про!
И бавно, сигурно погребваш
със сметки, едва ли за добро...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??