Feb 20, 2015, 10:52 PM

Духалка 20.02.2015 

  Poetry » Humour
318 0 0

Разбирам те защо изключваш...
Пак започваш, ясно - термостат!
Не знам обаче как улучваш
де да духаш, като депутат!

Така интимна си и нежна, 
въздух леко топъл, малко сух...
През зимата си неизбежна,
лятото изчезваш като дух...

 

Обичам те, така обсебваш...
Да, агент си на енерго-про!
И бавно, сигурно погребваш
със сметки, едва ли за добро...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??