15.08.2013 г., 23:02 ч.

Думи малко 

  Поезия » Любовна
451 0 0

В мислите ми, ти си винаги там,
но в страховете ми съм винаги сам.
Не са никак много, дори въобще
но плахо гледам моето бъдеще.

Исках да ти кажа много, но със малко думи,
лаконичен аз да бъда за чувствата помежду ни.
Изпитвам луда радост, щастието е с мен,
изпитвам и тъга и съм леко притеснен!

Страх ме не от теб, а от самия мен!
Страх ме, че може би съм в твоя плен!
Страх ме дори, че може би го знаеш!
Страх ме, че може би и си играеш!

Опознавайки някой, вариантите са два!
Разбираш искрено или мразиш безпощадно!
Обичаш бясно, бурно или угасваш гузно,
гузно заради това, че можеше да е друго - да!

© Крис Кристмас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??