11.04.2012 г., 9:32 ч.

Думите 

  Поезия
748 0 2

Думите са прозрачни...

изкуство е да минеш

през тях

и да останеш същия,

изкуство е да ги помислиш

и премълчиш,

и щастие със тях

да докоснеш,

там, където

е най-ИСТИНСКО.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??