Думите са плака –
полепват се
наслагват се
затлачват
процепа
между душите ни
съсирват
заличават
белега от
близостта предишна
говори ми с поглед
само
виж ме
отвори се
отвори ми,
чувам те прекрасно
замълчим ли,
очите помнят
точката на сливане,
а всичко друго
е излишно.
© Миа Сердарева Всички права запазени