Apr 16, 2015, 5:59 PM

Думите 

  Poetry
642 0 0

Думите са плака –

полепват се

наслагват се

затлачват

процепа

между душите ни

съсирват

заличават

белега от

близостта предишна

 

говори ми с поглед

само

виж ме

отвори се

отвори ми,

чувам те прекрасно

замълчим ли,

очите помнят

точката на сливане,

а всичко друго

е излишно.

© Миа Сердарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??