Думите
Думите са сине плява,
вятъра бързо ги отвява.
Не вярвай само на думи,а на думи от душа,
това е в Живота, истината е една.
Хората са много и различни по света,
не вярвай на думи а на техните дела!
Има много красиви жени по света,
обичай ги, уванавай ги така.
За да искат да бъдат само с теб сега,
сега и за в бъдеще да е с вас Любовта.
Богат е не този който има много пари,
а този който има приятели добри.
Който има вярна до себе си жена,
любов и любими малки деца.
Послушай сърцето си сега,
то ще ти покаже къде е Тя.
Не вярвай на думите на всяка жена,
опознай сърцето и нейната душа.
Дали ще бъде до теб всякога,
в болка и радост или в нищета.
Ако разбереш че това е твоята жена,
Дръж я здраво за ръката, това е Тя!
© Валентин Миленов Всички права запазени
ти казваш че са плява
но те са камък
който силно поразява!