Това е творение, плод на скуката в час по история! Създадено е съвместно с the_gold_f
Изгубих някъде в тъмното своята грешна душа.
Не, не съжалявам! Вълнувам се! Защото тъй смешна бе тя.
Вечно презряна, отхвърлена. От мен не по-различна.
И след толкоз болка и скърби, тя е вече безлична.
Не тъгувам, не плача за нея.
Свободна съм, аз вече мога да пея.
Като птичка избягах от своята клетка.
Родих се - пред мен яви се невиждана гледка.
И готова съм веч да закупя нова, добра.
А къде ли продават такава душа?
Обещавам, ще бъда грижовна! Нея ще я спася!
От болка и мъка аз ще я пазя. Любов и радост не ще й спестя.
Не ще позволя и тя да загине греховна в нощта -
няма да имам сили пак за нова душа!
© Преси Всички права запазени