Feb 29, 2008, 11:28 PM

Душа 

  Poetry
555 0 1

Това е творение, плод на скуката в час по история! Създадено е съвместно с the_gold_f

 

Изгубих някъде в тъмното своята грешна душа.

Не, не съжалявам! Вълнувам се! Защото тъй смешна бе тя.

Вечно презряна, отхвърлена. От мен не по-различна.

И след толкоз болка и скърби, тя е вече безлична.

Не тъгувам, не плача за нея.

Свободна съм, аз вече мога да пея.

Като птичка избягах от своята клетка.

Родих се - пред мен яви се невиждана гледка.

И готова съм веч да закупя нова, добра.

А къде ли продават такава душа?

Обещавам, ще бъда грижовна! Нея ще я спася!

От болка и мъка аз ще я пазя. Любов и радост не ще й спестя.

Не ще позволя и тя да загине греховна в нощта -

няма да имам сили пак за нова душа!

© Преси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Супер се получи(при положение,че нямахме много време)За малко да ни докара по една 2-ка заради невниманието в часа
Random works
: ??:??