15.12.2014 г., 10:24 ч.

Душа 

  Поезия
391 0 0

Душа

 

 

Душа тъй нежна, тъй смирена,

от много злост е тя сломена.

 

Усещам как силно сърцето тупти,

емоция, страст е това може би.

 

Премислям, претеглям хиляди дела,

а мисли бушуват и въртят се в глава.

 

Дали ще спечеля, дали ще изгубя

или пък с риск себе си ще погубя.

 

Понявга проронвам сълза от тревога,

от страх, от неволя, че вече не мога.

 

Все бързам, все тичам в този свят,

той шарен, суров и непознат.

 

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??