9.12.2008 г., 20:18 ч.

Душа 

  Поезия » Любовна
538 0 1
Душата ми изгаря от страдание!
Душата ми крещи - защо така?!
Защо загубих това нежно създание?
Защо погубих любовта!?

Случаен допир, поглед, пълен със желание...
Нима забравил си всичко това?
Не вярвам!!! Ти беше толкова страстно създание!
Не вярвам да е било мимолетно всичко това!

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ако още има шанс се надявай,ако не се откажи.Стиха ти е добър!
Предложения
: ??:??