22.04.2012 г., 14:42 ч.

Душа, душа докосна 

  Поезия » Любовна
1304 0 0

Пролетта ли така
ме омагьоса,
или пролетният вятър?
Душата ми намери
крилете си изгубени
и полетя...
Срещнах твоята Душа,
обвита в нежност,
ранима и чиста,
дълбока и красива -
пеперудена душа.
И затанцуваха душите ни
танц огнен и красив,
и всяко докосване
е като мълния през лятото -
омайно и изгарящо...
Танцуват душите ни
в безкрая,
недокоснати от времето
и суетата,
преплитат в танца
крилете си... и мечтаят.

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??