24.12.2010 г., 23:32 ч.

Душа градина 

  Поезия » Бели стихове
700 0 0

          Душа градина

 

Навън е бяла тишина

А в душата ти душа градина

Навярно с нея ще се стопля аз

Нищо че навън е снежна зима.

                                      

                                              24 12 2010г.

                                              ЕПЙ  г.Ловеч

© Елена Йовевска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??