22.02.2013 г., 12:21 ч.

Душа и тяло 

  Поезия » Любовна
640 0 0

Бог може и да има,
ала кой да потвърди,
докато Дявола, Любима,
той никога не спи!
Дори и за секунда кратка
не затваря ни едно око,
за да направи той злината,
унищожавайки наличното ДОБРО!
При нас обаче има нещо друго,
до което той няма да се доближи
това са две половини, мила,
това са нашите Души!
С душите, скъпа,
Дяволът избягва да се занимава,
защото няма достъп там,
опитва се Телата той да обладава,
рядко пропуска, а и не изпитва срам!
Неговите действия обаче
рушат се обезателно в един момент,
благодарение на чувствата в сърцата
опазени не от друг, а от Душата!
Ето сега, усмихна се нали,
разбира се това така е,
защото Тялото живее,
когато там Душа витае!
Така че, знай - залитнеш ли
АЗ ще те хвана,
подхлъзнеш ли се -
падаш върху мен,
затичаш ли се -
моят дъх вземи
да имаш сила НОЩ и ДЕН.
Аз чакам твоя зов, когато
обаждаш се и казваш
ЕЛА и МЕ ВЗЕМИ,
да може пак във нежното ти тяло
душата моя да стои!

D.E.H.

© Олег Деков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??