22.03.2005 г., 20:17 ч.

Душата ми е като лотос 

  Поезия
996 0 2

Душата ми е като лотос -

              плуващ във вода,

                     полюшва се,

                          понякога,

                                течение

                                     я носи,

                                        но винаги

                                               е бяла

                                                       тя....

 

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??