14.11.2004 г., 2:42 ч.

душата ми кърви 

  Поезия
1893 0 1
тихичко вали...тъмно стана както в моята душа...
капка по капка...вали..вали дъжд от болка....
моята болка...от любовта...вали дъжд от салзи..
капка по капка...вали..вали..в сърцето ми..
то кърви и го боли..плаче гсрчиво...
ледена сълза се ражда от топлите ми очи..
баво се спуска по лицето ми..и упира в устните ми..
капка по капка...устните..стават влажни...
от кървави сълзи..кръв се стича по цялото ми лице..
обляна в сълзи и кръв се спея..смея се на теб..
защото ти псгуби нашата любов..ти накара..
сърцето ми да кърви а душата да я боли...
да я боли от любовта...да я боли от лажата твоя..
тихичко вали...а всичко в мен безпощадно кърви...

13.07.2004г.

© Софи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • нима има хора,който биха позволили такава мила душичка да страда,още повече да кърви?Ненене!Никога повече!Много те обичкам съкровище!
Предложения
: ??:??