12.05.2005 г., 12:10 ч.

Душата ми - развалина 

  Поезия
731 0 0

Душата ми - развалина...

Кажи ми, Боже,
каква е таз земя,
че иска днес
любовта си в нея
аз да погреба!

Кажи ми, Боже,
каква е таз съдба,
небето щом
ми дава да летя,
но да бъда аз сама!

От тази болка неизляна
душата ми е пак пияна.
Животът всичко ми отне,
без теб останах
птица без криле.
В тази нощ студена
с мен ще плаче и небето,
че звездата моя
гасне в сърцето.
Всичко ми говори,
само аз мълча
и небето сълзи лее,
а душата ми - развалина!

© Красимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??