12.06.2024 г., 11:29 ч.

Душата на детето 

  Поезия » За деца, Философска
528 5 8

Детската душа е чиста
повече от снежна писта,
от изворче в гората бистро,
дори от слънцето лъчисто.

На ангелите тя е дом
далеч от всеки лош синдром,
далече и от греховете,
тъй както в планината цвете.

И който детството си пази
предпазва и душата от зарази,
и нека повече да са такива,
че те надеждата са хора, че ще има!

 

13.07.2022.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??