28.04.2013 г., 14:49 ч.

Душата ти ме носи... 

  Поезия » Любовна
558 0 0

Любовта душата ти носи

в краката ми голи и боси

и изсъхват в теб като пустиня

ръцете ми със хиляди въпроси.

Двамата дали ще стигнем

до ограда от кипариси и рози,

дали оттатък ще преминем…?!

Душата ти ме носи,

душата ти ме носи...!

© Някой Си Там Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??