8.12.2018 г., 18:39 ч.  

Ние сме... 

  Поезия » Философска
546 0 5

НИЕ СМЕ...

 

Ние капки сме в безкраен океан,

ние сме и океана също,

ние сме създадени с неведом план

от незнайна сила всемогъща.

 

Ние капки сме в безкраен океан,

ние учим се в неспирна бран,

ние сме преди началото далечно,

ние ще растем безкрайно, вечно.

 

Ние капки сме от вечното море,

ние винаги ведно сме слени,

ала ще се лъжем че сме разделени,

докато смъртта ни събере!...

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??