6.10.2010 г., 15:20 ч.

Душице моя~* 

  Поезия » Бели стихове
879 0 1

Душице моя~*

Клета...

 

Днес  ПАК!

~~*

Отново РАЗЦЪФТЯ!

 

Разцъфна НЕЖНА! ~*

 

Светла...

 

УХАННА СТАНА!

При все обляна от Сълза...

 

ЦЪФТИ!!!

 

На таз

Безмилостна Съдба

ОПРИ СЕ~*

 

Гради чрез Нея...

 

Друго Утро!

Друг ПРЕЧИСТЕН

Свят...

 

 

Душице моя~*

Клета...

 

Пак се спъваш.

Падаш ли?!

 

Защото аз ЛЕТЯ!

 

Летя над гладните морета

Които алчно гледат

Полета красив

На  виолетовите ми крила~*

 

Душице моя~*

Клета...

 

Аз знам, че силна си сега...

 

СИЛНА СИ БИЛА!

~~*

 

Защото за да стигнеш

До летене над Морето -

 

Без намек даже

За мъничко земя...

 

СИЛНИ ТРЯБВА

ДА СА ТИ

КРИЛЕТЕ!!!

 

Погледът ти

Усмиряващ

ТРЯБВА ДА Е!!!

 

МОЖЕЩ!!!

 

Да спре...

Надигащата се вълна~*

 

Душице моя~*

Клета...

 

Рисувам те...

И моливът ми е

 

МОЛИТВА -

Дишаща МЕЧТА!

 

Рисувам цветните

полета

И Изворът Там

ТВОЙ!

 

С ОНАЗ!!!

Вълшебната вода~*

 

Душице моя~*

Клета...

 

ЛИКУВАШ ЛИ!?

 

ЛЕТЯ!!!

 

Летя над страшните

Морета

 

И Силната...

Надигаща се в Гняв...

Убиваща вълна... ~*

 

 

Душице моя~*

Клета...

 

Размахвам Виолетови крила...

И виждам ги как

НЕЖНО СВЕТЯТ~*

И

ПЪТ ДЪГА...

Донасят...

 

На Тебе, мила!

Страдаща Душа!

 

Дъга, в която да

приплъзнеш само

свойта мисъл -

едно перце невинно -

Късче бяла плът...

Откъсната от Нейде ~*

ТАМ...

 

Душице моя~*

Клета...

Днес  ПАК!

 

Отново цъфна

Нежна!

 

ДНЕС ПАК!

 

ОТНОВО...

 

РАЗЦЪФТЯ!!!

 

 

 

 

~* ДУШИЦЕ МОЯ... *~

 

03 октомври 2010 г

 

нежен замах -

                       Л-Е

 

 

Послесловие...

 

 

Душата целува Душа

И цялото Небе потрепва...

 

Ръката ПОГАЛВА

Ръка...

 

МАГИЯ Е!

 

И диша в Обич

Нашата Земя...

В Пустинята без Чувства

РАЙСКО ЦВЕТЕ

Пъпчица разтваря...

 

И грейва в Ласкав

Поглед

СТРАШНАТА ВЪЛНА!!!

 

И мигом...

Сред Морето -

Тъй гладно...

Освирепяло от Тъга...

 

Ти виждаш ОСТРОВ!

 

Райско цвете

в  Път ДЪГА!

 

~~*

 

 

 http://www.vbox7.com/play:d806d9e2 

 

 

© Л-Е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??