18.02.2010 г., 14:36 ч.

Два чифта обувки 

  Поезия » Любовна
1166 0 3
Два чифта обувки тичат нанякъде
(телата в тях са щастливи)
Спират за миг... Тя го целува
После... едните побягват,
а другите тръгват след тях.
Във въздуха се смесват прах, смях и любов.

Губят се и се намират
бягат, спират, връщат се.
Два чифта обувки тичат нанякъде -
прашни, уморени и влюбени.

Вали! На някаква спирка стоят
чифт обувки - самотни, мокри и тъжни.
Други пътуват нанякъде -
още по-самотни и тъжни.

А някъде там...
Два чифта обувки се гонят -
(телата в тях са влюбени)
Спират за миг... (Тя го целува)
После... пак хукват нанякъде...

Във въздуха се носи прах, смях и любов...


© Поля Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??