23.04.2024 г., 20:51 ч.

Двадесет и трети април - световен ден на книгата 

  Поезия
79 0 0

Ограмотявай,

книго, възвисявай и

любов въздавай,

 

и в сърца вселявай се,

и свише благославяй!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??