Apr 23, 2024, 8:51 PM

Двадесет и трети април - световен ден на книгата 

  Poetry
117 0 0

Ограмотявай,

книго, възвисявай и

любов въздавай,

 

и в сърца вселявай се,

и свише благославяй!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??