2.06.2004 г., 23:02 ч.

Двама с теб 

  Поезия
1663 0 0

Двама с теб

Самотен бряг
и времето лети,
не си до мен,
а само в моите мечти.

Телефонът е до мен
самотен е и чака,
но не – той не звъни! –
и птиците отлитат
от самотните ми дни.

Самотен бряг,
а времето тече,
ще бъдем с теб,
но на самотен остров
само двамата – сами…

© Александър Тоцев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??