26.07.2008 г., 16:33 ч.

двамата с теб 

  Поезия » Любовна
1003 0 4
ДВАМАТА С ТЕБ



Понякога си спомням за преди,
за това, което е било -
щастие, любов, болка, вреди,
за всичко мое минало!


И мисля си, че съм била щастлива,
дори и много пъти да съм плакала,
любовта да ми се е струвала горчива
и много, много дълго да съм чакала!


И твоят образ е неизменна част
от мойто минало и настояще,
защото най-накрая има "НАС" -
и ти си част от бъдещето наше!


Ръцете и сърцата ни са вплетени,
една в друга душите ни са днес
и най-истински са миговете ни,
защото сме аз и ти щастливи ДНЕС!


До мен бъди и аз до теб -
до сетния ни час така -
в този свят проклет
двамата - ръка за ръка!

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??